Få et uforpliktende tilbud

Be om gratis befaring på ditt prosjekt, så fjerner du alle usikkerheter og får et tilbud du kan forholde deg trygt til

I mange år har CB Multidrift Entreprenør hjulpet både større foretak og privatpersoner med store og små prosjekter. Felles for disse er at ikke ett prosjekt er likt. 

Derfor må vi stort sett up til deg for å se prosjektets omfang for å kunne regne ut en kostnad på prosjektet. 

Dét gjør vi gjerne, Og det gir deg trygghet for de økonomiske rammene og hjelpen til å komme tyrgt i land med ditt prosjekt.

Hva vil befaringen gi deg svar på?

Du får svar på hvordan vi kan hjelpe deg i å løse prosjektet. Ofte ser vi løsninger som prosjekt-eier selv ikke har sett. Rett og slett fordi vi har mye erfaring og har utført så mange prosjekter før. 

I tillegg får du en kostnadsramme du kan forholde deg til. Du vil vite mer eksakt hva prosjektet vil koste, og det gjør det mye lettere å forholde seg til prosjektet. 

Du vil også få vite om det bør inn en tredjepart, og om det er en underleverandør vi kan hjelpe deg å hente inn. I så tilfelle vil du kun trenge å forholde deg til oss, og det er så mye lettere å forhode seg til kun én part.

Få uforpliktende pristilbud

Befaringen vil ende opp med et uforpliktende pristilbud til deg, og du står fri til å velge oss eller ikke.

Selvfølgelig får du god oppfølging og personlig service.

Send inn skjemaet, så vil vi kontakte deg for gjennomføring av befaring.

Bestill gratis befaring her

Ring oss på 90597134, send epost til [email protected] eller send inn skjemaet under så vil vi kontakte deg for å avtale befaring, og du vil få et uforpliktende tilbud fra oss.
  • Bestill befaring